Xerrada-col·loqui | Jugar per créixer

Som conscients de la importància del joc per al desenvolupament de les nostres criatures? Quins criteris hem de seguir per escollir jocs i joguines? Com influeixen en l’autoestima, la gestió de les emocions, el respecte al gènere? Com juguem en família?

Dins del marc del Programa de Suport Educatiu a les Famílies, a l’escola organitzem la xerrada-col·loqui:

Jugar per créixer

Dijous, 20/03/2014 a les 18.00h
(durada aproximada 1.30h)

Disposareu de servei de mainadera

Si teniu intenció d’assistir-hi,  confirmeu-nos-ho via telèfon o correu electrònic (ens cal una presència mínima per dur a terme la xerrada). I en qualsevol cas, feu-ne difusió a totes les famílies del vostre entorn que hi puguin estar interessades, encara que no siguin de l’escola. La xerrada és oberta a tothom.

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s