Noves eines en temps d’estalvi

Ens aquests temps de ballar-la magra, hem volgut continuar o fins i tot millorar la nostra via virtual de comunicació sense haver-nos d’enfrontar a despeses innecessàries. De manera que ens hem encomanat a Sant Google i Sant WordPress i gràcies a aquestes dues eines teniu al davant el nou espai de l’Ampa.

WordPress és la seu del blog. Com que hi som en la versió gratuïta, ens hem hagut d’adaptar a un dels seus dissenys i les eines són limitades. Per altra banda, ens permet tenir un blog, amb l’avantatge que suposa de gestió de les informacions puntuals i, a més, tenir pàgines fixes, que són les que podeu trobar a AMPA i Activitats 2010/11.

Però per poder informar-vos tant dels menús com de l’activitat de l’escola, hem utilitzat el Google Calendar. Hem creat dos calendaris, un per cada tipus d’informació, de manera que us apareguin per separat. Per veure els calendaris sencers, heu de clicar a Tots els menús [>>] o a Totes les activitats [>>]. Els títols de Menús i Activitats us permeten fer una subscripció de continguts si utilitzeu alguna eina del tipus Google Reader.

Uff, quin post més tècnic!!! Espero que el trobeu interessant. Si més no, ara sabeu com hem fet la casa nova.

La casa nova

2 thoughts on “Noves eines en temps d’estalvi

  1. Moltes gràcies, per les explicacions i sobretot per aquesta pàgina que promet donar-nos tantes informacions i detalls de la vida a l’escola com la seva predecessora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s