Felicitats, artistes!!!

Si aneu seguint el magnífic blog Artistes a Les Corts de la Marta, l’especialista de plàstica de l’escola, sabreu que darrerament han estat premiats els treballs d’alguns dels nostres fills. Per una banda, tres alumnes de segon han estat seleccionats a la 17a Biennal d’Art Gràfic per a nens i joves a Torun (Polònia) i per l’altra, el Ministeri de Cultura ha concedit un dels premis CreArte a la classe de cinquè pel seu treball sobre el Pla Cerdà.

D’un temps ença, gràcies al blog i també a l’exposició que es va fer als Encants de Primavera (i que esperem que només sigui la primera d’una llarga tradició), ja havíem pogut gaudir no només dels treballs individuals dels nostres fills sinó dels de tota l’escola i, per tant, adonar-nos que l’esforç que fem tots plegats en donar aquest suport especial a la plàstica, a l’art, té uns fruits esplèndids.

A més d’unir-nos a les felicitacions que fa la Marta en el seu blog, volem felicitar a l’Escola per la seva aposta per l’art i per la nova consideració com a Centre educatiu Creatiu, als alumnes premiats pel reconeixement públic, a tots els alumnes perquè junts fem escola i és de la feina i l’esforç de tots plegats que avancem, però molt especialment a la Marta, per la dedicació, la difusió i, sobretot, per obrir la finestra de l’art a casa nostra.

No us perdeu els gravats, que teniu exposats a l’entrada a l’Escola, ni el curt d’animació, resultat final del treball sobre el Plà Cerdà.

Posted in General

2 thoughts on “Felicitats, artistes!!!

 1. Ei, famílies, que em fareu posar vermella!!!
  Una abraçada a tots i felicitats també a tots vosaltres. I, és clar, tindrem un altre cop exposició a la primavera…ja l´estem barrinant…

  Marta

 2. Hola,

  Nosaltres ahir ens vam estar mirant tots aquests treballs en família i vam quedar bocabadats!!!!

  Moltes felicitats a tots aquests artistes!

  Família Alegre-Camps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s