Participem en la revista

La revistaCom tots sabeu, l’escola emet anualment dos números de la revista. En aquesta publicació es presenten els nouvinguts a l’escola, es mostren reportatges d’activitats realitzades pels alumnes… i els pares també hi tenim els nostres espais. Per al proper número, que apareixerà el gener-febrer del 2011, ens cal col·laboració:

 • Si teniu una feina molt particular, una anècdota sucosa, podeu ampliar informació sobre algun tema, coneixeu llocs diferents… en definitiva, teniu alguna informació que creieu que pot ser interessant per a pares, alumnes, mestres, feu-nos arribar un article.
 • Si teniu propostes familiars, activitats a biblioteques, exposicions, excursions interessants… de cara a l’hivern i la primavera, volem obrir una secció de Propostes. Només cal que ens feu arribar una referència i perquè us agrada.
 • Finalment, si hi ha un llibre que heu llegit amb els vostres fills i us ha encantat, o que heu llegit vosaltres i creieu que podria interessar als pares o si, pares bibliotecaris o lectors, us veieu en cor de fer la secció de Recomanació de llibres, estarem encantats de rebre el títol, l’autor, l’edat d’interès i un breu comentari.

En cas de propostes o recomanacions breus, ho podeu fer aquí mateix al blog amb els comentaris. Si ens voleu fer arribar articles o textos més llargs, o noves idees, feu-ho arribar a ampalavinia@gmail.com.

Per altra banda, tenim dues propostes pel cap de setmana:

 • Dissabte, 6 de novembre, 18.00h
  Tungersgärd
  , l’espectacle de l’Escola Suïssa de Trapezi, a Can Felipa
  L’import de les entrades es destinarà íntegrament al projecte d’investigació de la síndrome de Rett impulsat per la Fundació Sant Joan de Déu.
 • Dissabte, 6 de novembre, 19.30h
  Subhasta atípica, divertida i molt especial dels Mou-te pels quiets a la “Fàbrica de les Arts” Roca Umbert de Granollers
  Tots els beneficis aniran a Nexe Fundació que dóna atenció global als nens amb pluridiscapacitat i a les seves famílies des de fa més de 25 anys, per donar-los la qualitat de vida que mereixen.

One thought on “Participem en la revista

 1. Aquest cap de setmana es celebra el 1r Festival de cinema

  Tipus d’activitat: Cinema
  On: Cinema Verdi Park / Filmoteca de Catalunya / Institut Francès de BCN / CCCB
  Quan: 20, 21, 27 i 28 de novembre
  Edat: De 2 a 12 anys (consultar l’edat recomanada de cada film)
  Preu: Verdi Park, Institut Francès i CCCB: 3 euros. Filmoteca de Catalunya: 2,70 euros (i 2 euros, entrada reduïda)
  Com anar: Amb transport públic o privat
  Contacte: Informació i inscripcions: info@elmeuprimerfestival.com / Associació Cultural MODIBand: Tel: 93 302 35 53
  Més informació:
  http://www.elmeuprimerfestival.com/index.php?lg=4&id=4

  “EL MEU PRIMER FESTIVAL” OFEREIX CINEMA I TALLERS PER ALS INFANTS
  Aquest dissabte arrenca la tercera edició d’”El Meu primer Festival”, un certamen en el qual els nens i nenes són els protagonistes. S’han programat curtmetratges i pel·lícules arribades d’arreu del món i també tallers i activitats perquè els infants coneguin millor tot el que envolta la tècnica cinematogràfica. Aquest cap de setmana hi ha sessions a les quatre seus del festival: Verdi Park, Institut Francès, CCCB i Filmoteca de Catalunya. Dissabte teniu sessió de cinema d’animació francesa i curtmetratges experimentals. Per a diumenge hi ha una sessió per als més menuts. Els més grans podran veure “El perro mongol” o gaudir d’una selecció de curtmetratges d’arreu del món. A la Filmoteca es projecta cinema de tots els temps. Consulteu el programa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s