Subscripcions, esport i aliments

Les activitats de Bàsquet de 3r i de Futbol/Bàsquet de 1r i 2n aprofitaran alguns caps de setmana d’aquest novembre per demostrar les seves habilitats fora de l’Escola. Com podeu veure al calendari, els alumnes de 3r participaran aquest dissabte en una trobada a l’Escola Ítaca i els de 1r i 2n, el 27 de novembre, a la trobada del CEEB. Per tant, ja teniu una proposta per aquest cap de setmana: anar a animar als de 3r i passar amb ells una bona estona.

Aquest cap de setmana, però, també teniu una nova proposta solidària. Avui i demà el Banc dels Aliments organitza la Segona Edició del Gran Recapte d’Aliments de Catalunya. Els trobareu a molts llocs de Catalunya (podeu consultar-ho al seu web)  i els cal, sobretot, arròs, pasta, llegum sec, oli i llet.

I perquè parlava de subscripcions al títol d’aquesta entrada? Perquè hem incorporat una nova eina al blog. Aquí, a mà dreta, teniu un espai on hi diu Per estar al dia. Si hi introduïu el vostre correu electrònic i premeu Subscriu-me!!!, rebreu les actualitzacions del blog automàticament al vostre correu. Ara ja no tindreu excusa per no passar per aquí…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s