Més que mai

Aquest final de primer trimestre és un moment important, com a pares, en la presa de decisions que fan referència al funcionament de l’escola.

Per una banda, demà, 24 de novembre, escollim els representants al Consell Escolar. Els noms de les persones que s’hi presenten els podeu consultar al llistat que hi ha a l’escola. Donada la dimensió del centre, segur que a un o altre coneixeu. Aquestes persones ens representaran al Consell durant els propers quatre anys.

Per altra banda, dimecres, 1 de desembre, estem convocats a l’Assemblea anual de l’AMPA. Acosteu-vos-hi, dieu-hi la vostra, escolteu la feina que s’hi fa… De fet, encara ens cal gent per a la Comissió Econòmica i la Comissió de la Diversitat. Teniu idees? Aporteu-les i participeu.

Ara més que mai, diguem-hi la nostra!!!


Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s