Trobem-nos

El mes de desembre és ple d’activitat. Anem tots de bòlit amunt i avall.

A l’escola, ja hem tingut les primeres representacions de teatre. El alumnes de Futbol/Bàsquet de 1r i 2n van fer una trobada amb l’Escola Barcelona aprofitant el pati obert de l’Escola Les Corts. Els alumnes de Bàsquet de 3r també van tenir la seva trobada esportiva.

Dimecres vinent, ens toca als pares trobar-nos, parlar, compartir dubtes i incerteses, valorar tot un any i preparar el següent, no només de les extraescolars sinó del nostre paper conjunt com a pares en l’activitat de l’escola.

Trobem-nos dimecres, 15, a les 21.00h.

Perquè parlant la gent s’entén.

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s