Tantes coses a fer

Ja ho sabem que fa fred, però no deixeu que us venci la mandra. Avui tenim l’Assemblea i és el moment de parlar, d’escoltar, de queixar-se, d’agrair, de felicitar-nos tots plegats pels èxits i mirar de millorar en els errors. No hi falteu. Recordeu: primera convocatòria, dos quarts de nou. Segona convocatòria, les nou.

Aprofitem el missatge per comentar moltes coses que teníem pendents.

En primer lloc, felicitar a les tres mares que han estat escollides per al Consell Escolar: la Pilar Pérez, la Marta Bubé i la Marta Salazar. Dues d’elles, a més, formen part de la Junta de l’AMPA i totes tres saben que compten amb el nostre suport i la nostra col·laboració. Per cert, també avui es constitueix el Consell Escolar. Per tant, si teniu algun comentari, inquietud… que volgueu fer arribar a nivell de Consell, avui és el dia per posar-vos en contacte amb els nostres representants.

I seguim amb les felicitacions. És un orgull saber que l’Escola ha estat premiada a la Primera Edició del premi M. Àngels Rivas Ureña de Bones Pràctiques en Coeducació de Les Corts. Aquest premi està dotat amb 3.000 euros per posar en pràctica el projecte que ha presentat l’escola i que ha estat premiat: M’espavilo molt bé a casa. Estem segurs que el projecte serà molt ben rebut per totes les famílies, que ja tenim ganes de veure i demostrar com de bé s’espavila la nostra canalla. I, evidentment, felicitem a l’Equip de mestres i a la Direcció de l’Escola per la concessió del premi i per la voluntat de millorar en els aspectes de coeducació.

Recordar-vos que ens calen CD malmesos per a la decoració del concert de Nadal de música. Segur que us fan nosa a casa i, a més de potenciar el reciclatge, ens ajudaran a donar un aire més festiu al concert. Si esteu inspirats, a més, seria fantàstic que els decoréssiu, per la part impresa, amb detalls nadalencs.

Aquesta nit, no ho oblideu!!! A l’escola, a les nou!!! Fins ara!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s