Escalfant motors

Quan vam tenir la nostra assemblea, la Mariona ja ens en va fer cinc cèntims, del projecte M’espavilo molt bé a casa. Però el projecte desperta curiositat no només a les famílies de l’escola, sinó a tot el barri, de manera que al darrer número del Butlletí de Les_Corts hi apareix una entrevista (a la darrera pàgina).  La informació que hi apareix és més àmplia i molt interessant. Sembla que el projecte va prenent forma.

Voleu propostes pel cap de setmana? Diuen que farà bon dia però, per si se us acaben les idees, els primers diumenges de cada mes uns quants museus obren les seves portes gratuïtament. És un bon moment per apropar-s’hi.

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s