Cal espavilar-se!!!

Això és el que estan fent aquests dies a l’Escola per acabar el primer trimestre. N’heu vist les imatges? Sabeu que hem sortit per la tele? Al blog de l’Escola ho teniu tot explicat: els tallers i la tele. Aprofitem aquesta setmana per veure-ho a la pràctica de casa!!! I també per agafar forces perquè la tornada ve farcida d’activitats:

 • Com ja sabeu, tot i que el dia de Sant Jordi sigui al bell mig de les vacances, celebrarem el Dia del Llibre el dia 27 d’abril amb els Jocs Florals de l’Escola. I l’AMPA, com és habitual, organitza la parada de llibres de segona mà per recollir fons per a la biblioteca de l’Escola. De manera que:
  • Podeu anar portant llibres a l’Escola per a la parada.
  • No buideu la cartera i guardeu alguns euros per la paradeta (ja sabeu que els venem a un preu simbòlic).
 • I per allargar una mica més aquesta festa de les paraules, reserveu a les vostres agendes el dia 4 de maig al vespre, perquè la Coral i Lapsus Teatre ens oferiran un espectacle conjunt de música i poesia que no us podeu perdre!!!
 • No deseu l’agenda encara. Ja us ho hem fet arribar: el 8 de maig, Encants de primavera i Exposició de plàstica. Volem repetir l’èxit de l’any passat i ens cal la vostra ajuda!!! Ens caldrà material, la vostra assistència… Per ara, n’hi haurà prou amb que reserveu la data.
 • Ja la tanqueu? No!!! Queda una mica més lluny però aquí sí que ens fan falta mans. Tots aquells que voleu participar però mai sabeu com… Coneixeu les activitats del Temps de Barri? Hi estem implicades moltes escoles i volem fer una Gimcana conjunta per celebrar el final de curs. Però ens cal gent per organitzar la nostra activitat i que tingui disponibilitat per fer de punt de control el dia 5 de juny. Interessats, parleu amb la Mercè.

Ara sí, ja podeu tancar les agendes. Per cert, encara no sabem res de com ens afectarà la supressió de la sisena hora. Tan bon punt en tinguem notícies us ho farem saber.

Aprofitem l’avinentesa, com a entitat adherida a Barcelona Decideix, per felicitar-nos a tots plegats per la jornada cívica, pacífica i democràtica que vam viure diumenge passat: un exemple de convivència.

Que tingueu unes bones vacances (els que en tingueu) i una bona diada de Sant Jordi plena de llibres i lectures!!! I entre els llibres, que no us faci por la poesia… Només cal trobar-hi el punt.

One thought on “Cal espavilar-se!!!

 1. M ‘espavilo molt be a casa.
  Quina sort amb aquests tallers!
  Avui en Joan ha tornat amb un parell de pantalons apedaçats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s