De reunions i comentaris

Com ha anat la festa major? Se’ns va passar penjar-vos un enllaç amb el programa, però segur que l’heu pogut aconseguir per alguna banda i heu pogut anar a veure els gegants, a les ballaruques, al teatre, a la mostra de circ… Ens hi hem anat trobant, oi?

Anem a temes de l’escola. Avui hi ha tres reunions convocades, com podeu veure al calendari. Les d’esports ens parlaran de l’inici de la competició als grups de Futbol i Bàsquet. La de Teatre recupera una antiga tradició de l’Escola per la que les diferents activitats presentaven la seva planificació anual, explicaven a les noves incorporacions en què consisteix l’activitat i permetien poder resoldre dubtes directament amb el responsable de l’activitat. La Mo ens va demanar de recuperar-ho i ens ha semblat molt bé.

Per altra banda, a l’accedir al blog per fer aquesta nova entrada, he detectat que hi havia comentaris pendents d’aprovar de fa uns quants dies. En principi, rebíem un avís en aquests casos però no els hem rebut. Disculpeu les molèsties. Mirarem de resoldre-ho.

Finalment, anunciar-vos que dijous vinent hi ha reunió de Junta. És un bon moment per fer-nos arribar dubtes, comentaris… A més, us recordem que l’Assemblea de l’AMPA es durà a terme durant aquest trimestre. Per tant, si esteu interessats a formar-ne part i voleu assistir a una Junta per veure el pa que s’hi dóna, us rebrem amb els braços oberts. Especialment ens caldria gent per a la Comissió d’Adults i Participació. Al document del Tal com som trobareu més informació. Si us decidiu a venir, parleu-ne amb la Mercè personalment o a través del telèfon o del correu de l’AMPA.

One thought on “De reunions i comentaris

  1. Em sembla molt bona idea recuperar les reunions informatives de Teatre, malauradament, per temes personals no hi podré assistir. Tanmateix, m’agradaria poder plantejar una qüestió des d’aquí: la possibilitat de que les famílies puguem tenir informes d’aptituds i d’actitud dels nostres fills respecte a aquesta activitat.

    Moltes gràcies.

    Marta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s