Llibres, encants i més…

Aquest any el darrer trimestre és molt curt però tenim molta feina.

  • El dia 22 tenim els Encants de Primavera. Com hem fet els darrers anys, coincidirà amb l’exposició de Plàstica. Recordeu que podeu portar-nos roba, joguines, estris en general, que estiguin en bon estat però que ja no feu servir, el dijous 19 o el divendres 20, durant l’horari escolar.
  • Aquest any hem avançat els Encants perquè durant la setmana de Sant Jordi ens visiten les escoles que han format part del projecte Comenius. Els anirem veient voltar per l’Escola i gaudiran d’activitats relacionades amb la nostra cultura. L’AMPA hi participa amb una col·laboració econòmica i una representació assistirà al sopar de benvinguda.
  • Parlant de Sant Jordi, tenim les parades de llibres. Ja ens esteu portant els llibres de segona mà però també tindrem una parada de llibres nous per a adults. Us agradaria trobar el llibre que voleu comprar a la parada de Sant Jordi? Per què no ens feu arribar els vostres suggeriments? De fet, nosaltres hem fet la tria de dos llibres que han escrit una mare i un pare de l’AMPA. Més avall us en donem les referències. Algun altre escriptor o escriptora a la sala?
  • Ens adherim, com l’escola, al moviment SOS, ensenyament públic de qualitat.
  • Volíem posar-vos a l’abast la possibilitat de signar la iniciativa legislativa popular per a la recuperació de la sisena hora que va promoure la FAPAC, però el Parlament va aturar la recollida de signatures.
  • Donem la benvinguda a l’Anna en el seu nou càrrec de coordinació de monitors i monitores de l’Escola. Ja fa uns quants anys que la coneixem i estem segurs, ja ho estem comprovant, que farà una feina magnífica.
  • La colla del Lapsus Teatre n’està preparant alguna…
  • Estem treballant per recuperar el domini del bloc i que hi pugueu accedir per una via més directa. A més, avui tenim Junta amb un llarg ordre del dia.

No parem, no parem… I si no voleu parar tampoc vosaltres, recollim un suggeriment d’una família de l’Escola, tot i que sabem que n’hi ha unes quantes que s’hi troben cada any. Aquest cap de setmana se celebra el Món llibre. No us el deixeu perdre. iApple

El meu amor sikh

One thought on “Llibres, encants i més…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s