Estem encantats!!!

Els nostres autors particulars signaran llibres. Tant l’Elisabet Pedrosa amb El meu amor sikh com el José Ángel Martos amb iApple passaran pels Encants per poder-vos signar els exemplars. A més, l’Elisabet també mirarà de fer-nos un racó el dia de Sant Jordi i la podreu trobar entre les 14.30h i les 15.00h, i entre les 16.30h i les 17.00h. Tenim el privilegi de que ens el signi no només l’autora sinó algun dels seus protagonistes.

I un any més, tindrem escacs a l’aire lliure als Encants de Lavínia!!

Nens i nenes, pares i mares, avis i àvies, tiets i tietes, passavolants… Tots esteu convidats a posar a prova el vostre enginy i talent en el torneig que celebrarem aquest diumenge a les 11.00.

La novetat d’aquest any és que, tot i jugar barrejats nens i grans, donarem medalles als tres primers nens i nenes classificats, i també als tres primers adults. I si no esteu entre els primers no us preocupeu: hi haurà un premi per a tothom que participi!!!

Aquest cop torna a col·laborar amb nosaltres per fer possible aquest torneig l’Escola d’Escacs Miguel Illescas (EDAMI), que s’encarrega de l’activitat extraescolar durant el curs. És una bona ocasió perquè proveu si als vostres fills els hi agrada això de convertir-se en grans estrategs i estrategues. Perquè, com ha assenyalat recentment una resolució del Parlament Europeu, “sigui quina sigui l’edat del nen, els escacs poden millorar la seva concentració, paciència i persistència; i poden ajudar-lo a desenvolupar el sentit de la creativitat, la intuició, la memòria i les seves competències, tan analítiques com de presa de decisions”.

Entre els llibres, els escacs, els encants, la plàstica, els tallers i un cartell tan espectacular, no us ho podeu deixar perdre.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s