L’escola som tots? Demostrem-ho

Dimecres tenim les eleccions al Consell Escolar. El Consell és l’òrgan de govern del centre on estan representats tots els col·lectius de la comunitat escolar i s’hi prenen decisions importants (projecte educatiu, memòria anual, pressupostos…) com heu pogut veure en els resums de les reunions que envien els delegats i delegades.

Per això us demanem que participeu a les eleccions. Hi ha tres candidates. Podeu veure les seves propostes al suro que hi ha a l’entrada de l’escola, a mà esquerra. Per als que no us hi podeu acostar, us en fem un breu resum.

  • La Montse Camps és mare de tres alumnes del centre (P5, 3r i 5è). Vol vetllar perquè el català sigui la llengua vehicular de l’escola en tots els casos, que els alumnes amb necessitats educatives especials tinguin tot el suport necessari, fer un seguiment del nivell acadèmic dels alumnes i transmetre les preocupacions de les famílies.
  • La Mireia Padrós és mare de dos alumnes del centre (P5 i 2n). Es presenta per responsabilitat, perquè creu en l’escola catalana, proactiva i plural, i per il·lusió, perquè té temps, ganes i empenta. Creu que l’escola ha de ser referent i de qualitat, amb voluntat d’aprendre i emprendre nous projectes.
  • La Laia Vaqué és mare d’un alumne del centre (P5). Vol estar al corrent de tot el que passa a l’escola. És ex-alumna de l’escola i li agrada la possibilitat de participació de les famílies que ofereix. Recorda que, quan es va crear, era una escola capdavantera en molts àmbits, creu que encara ho manté i vol que no es perdi mai.

Per altra banda, aneu apuntant a les vostres agendes els dies 5, 6 i 7 de febrer perquè seran els dies de venda de samarretes a l’escola. Aquests dies hi haurà una mostra de cada talla perquè pugueu fer la vostra comanda. I ben aviat podrem estrenar la nova imatge.

Voteu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s