Mai caminarem sols

Ja hem pres mesures, hem vist arribar cares noves, tenim els noms de les classes del pis de baix… i hem començat les extraescolars, la cuina és en ple funcionament (tot i que trobem a faltar la capitana Asun i li enviem tota la nostra força), la mainadera ens rep a primera hora i fem malabarismes amb els canvis d’última hora.

Nosaltres ens unim a l’escola en demanar-vos per a aquest curs tres actituds:

  • Esforç és el que estem demanant als professionals de l’escola en aquests moments de retallades.  També als nostres fills per avançar en els seus estudis. Demanem-nos-en, també, a nosaltres mateixos.
  • Responsabilitat amb l’exemple. En el respecte a les idees i les persones. En complir amb el que ens demana l’escola i l’AMPA.
  • Confiança perquè és la base de la convivència.

La gestió i la implicació de l’AMPA en el funcionament de l’escola és gran, divers i complex. Ens calen moltes mans i algunes de les que hi han treballat els últims cursos volen plegar. Acosteu-vos i busqueu el vostre lloc!!! Ens feu falta.

No volem acabar, però, sense recordar que vivim temps de crisi, de canvis i de lluites. I no parlem d’aspectes socials sinó de les batalles, de vegades immenses, que hem d’encarar en moltes de les nostres llars. Com a comunitat, ens els fem nostres i us volem acompanyar i farem tot el possible perquè ens sentiu ben a prop. No us rendiu perquè nosaltres tampoc ens rendirem. Mai caminareu sols.

One thought on “Mai caminarem sols

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s