Mai caminarem sols

Ja hem pres mesures, hem vist arribar cares noves, tenim els noms de les classes del pis de baix… i hem començat les extraescolars, la cuina és en ple funcionament (tot i que trobem a faltar la capitana Asun i li enviem tota la nostra força), la mainadera ens rep a primera hora i fem malabarismes amb els canvis d’última hora.

Nosaltres ens unim a l’escola en demanar-vos per a aquest curs tres actituds:

  • Esforç és el que estem demanant als professionals de l’escola en aquests moments de retallades.  També als nostres fills per avançar en els seus estudis. Demanem-nos-en, també, a nosaltres mateixos.
  • Responsabilitat amb l’exemple. En el respecte a les idees i les persones. En complir amb el que ens demana l’escola i l’AMPA.
  • Confiança perquè és la base de la convivència.

La gestió i la implicació de l’AMPA en el funcionament de l’escola és gran, divers i complex. Ens calen moltes mans i algunes de les que hi han treballat els últims cursos volen plegar. Acosteu-vos i busqueu el vostre lloc!!! Ens feu falta.

No volem acabar, però, sense recordar que vivim temps de crisi, de canvis i de lluites. I no parlem d’aspectes socials sinó de les batalles, de vegades immenses, que hem d’encarar en moltes de les nostres llars. Com a comunitat, ens els fem nostres i us volem acompanyar i farem tot el possible perquè ens sentiu ben a prop. No us rendiu perquè nosaltres tampoc ens rendirem. Mai caminareu sols.

Anuncis

One thought on “Mai caminarem sols

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s