Arròs pilaf?

El menjador és una responsabilitat de l’escola però de fa molts anys és l’AMPA qui s’encarrega de la gestió. Això ens permet fer-ne un seguiment més directe, tenir una veu més forta en les decisions (que sempre són compartides) però també suposa molta feina. Penseu que, només des del punt de vista econòmic, el menjador suposa la meitat del pressupost.

La comissió de menjador:

  • Revisa i qüestiona, si cal, els menús proposats per l’empresa de menjador.
  • Fa controls reals directes sobre el menjar (quantitats, qualitat…).
  • Recull i mira de resoldre totes les incidències i propostes rebudes.
  • Es coordina amb la comissió de Monitors pel que fa a l’activitat dins del menjador.
  • Es coordina amb la comissió Econòmica pel que fa a propostes que afecten al cost de l’activitat (menjar ecològic…).

Ens hi dones un cop de mà?

Tens dotze dies.

Aprofitant l’avinentesa, us informem que Inmunitas Vera, Associació d’Al·lèrgics Alimentaris i al Làtex de Catalunya, ens convida a la V Jornada sobre al·lèrgia als aliments el proper 19 d’octubre. L’entrada és gratuïta.

I ja posats, tenint en compte que l’empresa de menjador ja no ens proporciona els menús impresos, hem mirat de millorar-ne la presència al web (els teniu al menú dret, a no ser que mireu el web al mòbil): els hem inclòs al menú superior sota el nom Calendari. Si utilitzeu el calendari de Google, us hi podeu subscriure perquè us aparegui conjuntament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s