Només es queden amb els monitors… No fan res

Us equivoqueu. Fan molt, moltíssim. I la prova l’han donat aquest estiu amb un casal pel que moltes famílies han fet allò que ens costa tant a tots plegats: els han felicitat per una feina magnífica d’educació en valors. Tenim un excel·lent equip de monitors i monitores que es fan càrrec de mainadera, tallers, aula d’estudi, acompanyament de piscina, suport a menjador, suport a teatre, acompanyament de complement a sortides i casal.

Tota aquesta feinada no es podria dur a terme sense una fantàstica coordinadora i la feinada que els darrers anys ha dut a terme la comissió de Monitors. A partir de l’any vinent, seran dues persones.

Tens set dies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s