Reconeguts en les seves singularitats

La comissió per una Escola Inclusiva dedica tots els seus esforços a aconseguir que cap alumne es vegi limitat en la seva escolarització per les seves circumstàncies especials. La part més visible són els Encants que organitzem a la tardor i la primavera (marqueu el 17 de novembre a les vostres agendes) però hi ha molta més feina: detectar les necessitats, distribuir els recursos disponibles, vetllar perquè en tots els aspectes se’ls tingui en compte…

Mai són prou gent.

Tens tres dies

Posted in General

One thought on “Reconeguts en les seves singularitats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s