I més…

La comissió de Comunicació i Tecnologia no té cap membre a junta amb exclusivitat. La revista tan fantàstica que rebeu dos cops a l’any està maquetada per un pare de l’escola de manera altruista i d’una qualitat altíssima. Però també s’ha fet càrrec de millorar i actualitzar tots els formularis que utilitzeu, els documents de treball, les actes, l’actualització periòdica d’aquest blog… I per què no xarxes socials?

Doncs també. Podeu trobar a un grup de lectors a Parlem de llibres… a l’Escola Lavínia del Facebook. L’activitat dels adults de l’escola també repercuteix en l’educació dels fills: per això tenim el grup de teatre Lapsus, la Coral, el futbol, el bàsquet… Fa uns anys, hi havia fins i tot qui organitzava una trobada de cap de setmana per a totes les famílies de l’escola. Per què no ho recuperem?

Aquest any, fins i tot, ens hem preguntat per la jornada escolar amb una comissió dedicada. Fer-nos preguntes. Trobar respostes.

Demà.

És demà.

I us estem esperant…

Posted in General

One thought on “I més…

  1. No faltarem!! És un dia important per tots.
    Vull donar les gràcies a totes les persones, i avui especialment a la Marta, que després de dedicar moltíssimes hores a treballar per l’escola a través de la junta de l’AMPA han decidir deixar pas a altres pares i mares de Lavínia.

    Gràcies per tota la feina feta.

    Família Alegre- Camps

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s