Una escola amb drets

Ja han sortit les resolucions sobre les sol·licituds de beques menjador. La Fapac ens informa que que les beques menjador atorgades només cobreixen les necessitats d’un 10% d’alumnat en risc d’exclusió social i ens ofereix un estudi molt interessant sobre la situació d’aquestes beques arreu del país.

Pel que fa a l’escola, algunes famílies han quedat sense beca però la Comissió Econòmica està treballant per posar en pràctica el protocol que vam establir l’any passat respecte a les beques que ens ofereix l’empresa menjador.

Per altra banda, us volem fer arribar informació sobre una jornada gratuïta amb el títol El rol de l’escola en la lluita contra el malbaratament alimentari. Si us interessa el tema però no podeu assistir a la jornada, podeu consultar també:

Finalment, recordar-vos que avui és el Dia Universal dels Drets dels Infants. Aquí teniu dues propostes per recordar-los i treballar-los:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s