Cal anar endavant

Si heu seguit els comentaris, veureu que finalment van aparèixer els guanyadors de la cistella. Aquí els teniu. Moltíssimes felicitats, Nil, Laia i família!!!

20131218_163832

Ara tocaria desitjar-vos a tots bones festes (que us les desitgem), posar-un vídeo ben nadalenc i acomiadar-nos fins l’any vinent. Però hi ha una notícia que ens fa canviar els plans i allargar-nos una mica més.

Ahir vam saber que l’Elvira, la tutora de 5è i responsable de la biblioteca, se’n va a córrer nous camins, nous projectes. I nosaltres, especialment els que t’hem gaudit com a tutora, encara que sabem que voldries marxar discretament i sense fer soroll, no podem oblidar les lectures que ens has recomanat, a grans i petits, com aquesta:

Quan penseu en aquest curs passat, vull que us fixeu en on sou ara i on éreu al principi. Us heu fet una mica més alts, una mica més forts, una mica més llestos… espero (…) Però la millor manera de mesurar quant heu crescut no són els centímetres (…) Sinó mirant què heu fet amb el vostre temps, com heu decidit que volíeu passar-lo, a qui heu fet emocionar. Per mi, la millor manera de mesurar l’èxit és aquesta. Wonder, R.J.Palacio

Ni tota la poesia que ens has ensenyat, com aquesta:

Però hem viscut per salvar-vos els mots,
per retornar-vos el nom de cada cosa,
perquè seguíssiu el recte camí
d’accés al ple domini de la terra.

Salvador Espriu, Assaig de càntic en el temple (fragment)

I t’hem d’agrair tots aquests anys de paraules, poesia, filosofia, geografia… i emocions. Que tinguis molta sort en el teu nou projecte i no ens oblidis mai. Nosaltres ja t’enyorem.

Posted in General

6 thoughts on “Cal anar endavant

 1. Elvira…gracies p la teva tasca, la teva paciencia i la teva entrega. Esperem que tunguis sort en la nova etapa. A Lavinia et trobarem a faltar…i saps que quan vuiguis t esperem. Familia AviñoaCanals
  .

 2. Moltes gràcies Elvira per ajudar als nostres fills/es a crèixer com a persones, a jugar, a pensar, a aprendre a equivocar-se…. Que et vagi molt bé!!!!

 3. Tota la sort del món i la nostra força per aquesta nova etapa que emprens, Elvira. La Martina de 3er. et trobarà a faltar.
  Moltes gràcies per la teva sabiessa 😉

 4. Quan et trobes al camí algú com l’Elvira, recordes de nou que ser professora és una de les millors professions del món, si actues amb el cor, amb l’ànima i amb el coneixement profund d’allò que estàs transmetent. Si a sobre ho fas amb alegria i disfrutant tant o més que les personetes que tens devant i pretens que fins i tot les mates siguin divertides i ho aconsegueixes, com a ella li passa, aleshores es converteix amb la millor de les professions.
  L’Elvira és d’aquelles professores que et marca de per vida. I de per vida tindràs l’agraïment de tots els que t’han gaudit, pares inclosos.
  Que continuis disfrutant a tope, Elvira!!!

 5. Els nostres millors desitjos per l’Elvira, ja fa uns anys que estem fora de l’escola però la recordem amb orgull.
  Eulàlia (Barrera) i Maribel (la mare)

 6. Als meus fills, quan em diuen, plorant, que només han tingut l’Elvira un trimestre, els contesto que han tingut la immensa sort de tenir l’Elvira un trimestre. Ara ja serà, per sempre més, dins dels nostres cors, una de les persones meravelloses que tots ens trobem al llarg de la vida…
  Gràcies per tot, Elvira!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s