Per un país de tots, decidim escola catalana

Ens ho han dit per moltes bandes però nosaltres hem esperat al dia abans per recordar-vos, com a entitat adherida a somescola.cat, que demà s’ha convocat una manifestació sota el lema Per un país de tots, decidim escola catalana. Tot i que la convocatòria general és a les 18.00h, al Passeig de Sant Joan amb Gran Via, la Coordinadora d’AMPA de Les Corts ens ha convocat a les 17.15h a Can Rosés per anar-hi tots plegats.

 

Per altra banda, aquest cap de setmana es recupera la tradició de l’escola del cap de setmana en família. Esperem que us ho passeu molt bé i que es pugui repetir l’experiència l’any vinent, i l’altre, i l’altre…

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s