Veniu als carrers i les places

Benvinguts i ben tornats!!!

Hem deixat passar un parell de setmanes per tornar a donar-vos la tabarra des d’aquest nostre blog que, com l’AMPA, és de tots però algú ha d’actualitzar i els començaments de curs, què us he de dir, són complicats…

Donem la benvinguda a les noves famílies i desitgem un camí llarg i feliç a les famílies que aquest any han deixat l’escola. També volem saludar a les noves incorporacions: la Cristina, bidell, i la Maria Teresa, mestra de 5è. Esperem que tinguin una bona estada a l’escola. I enviem una abraçada ben forta, sabem que de part de tots, a la Lola, que encara no s’ha pogut tornar a incorporar a l’escola però ens ve a veure de tant en tant, i a l’Ari i al Josep, que van compartir amb nosaltres part del curs passat.

I aquí estem, actualitzant documents… De fet, hem incorporat una nova pàgina que es diu Documents i que trobareu al menú superior, amb aquells documents que enviem per correu però… ai, on era aquell document? Aquí el trobareu (i que valguin totes les redundàncies de la paraula document 😉 ).

Com no podria ser de cap altra manera, també volem animar-vos a participar de la Festa Major del nostre barri. Alguns membres de la nostra comunitat ho faran directament:

  • Divendres, 3 d’octubre, a les 18.00h a la Plaça de la Concòrdia, les famílies de l’escola estem expressament convidades a cantar l’himne del festival l’Espectacle d’inauguració de CirCorts amb La Tresca i la Verdesca (més avall hem afegit el vídeo i la lletra, per anar-hi ben preparats).
  • Dissabte, 11 d’octubre, a les 12.00h a l’Auditori AXA, la Coral Escola Lavínia participarà en la trobada de corals del barri que ens oferiran un espectacle conjunt amb un programa molt interessant.
  • Els dos caps de setmana de festa major, l’Associació de Companyies de Teatre de Les Corts (ACTAC) de la qual Lapsus Teatre forma part, interpretarà l’obra Arnau, el mite a l’Auditori de Les Corts. Atenció, però, perquè l’obra no està recomanada per menors de 18 anys.

Així doncs, no us hi penseu més, veniu als carrers i les places i quedareu encantats!!!

Al Circoooorts tot hi cap!
Al Circoooorts tot hi cap!
Una boja trapezista,
que es passeja amunt i avall
i en un gran moment de glòria
va i provoca algun desmai.
Un pallasso que on barrina
té un exèrcit de pardals,
i un home que en monocicle
va sortejant els fanals.
Al Circoooorts tot hi cap!
Al Circoooorts tot hi cap!
Venen els malabaristes
omplint el cel de colors
amb boles, maces o llibres
anelles o potser flors.
Un jove que tot fent ombres
ja ens té a tots dibuixats.
Veniu als carrers i places
i quedareu encantats.
Al Circoooorts tot hi cap!
Al Circoooorts tot hi cap!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s