I de què parlarem demà?

De les quotes. De com hem tancat econòmicament l’any i com preveiem el proper. Del que pagarem per les activitats. De perquè paguem el que paguem. De la feina feta. Què ha funcionat i què no. I com podem millorar.

Del camí escolar. De facilitar la mobilitat autònoma, segura i sostenible dels nens a partir dels 8 anys. En aquest projecte no estem sols: som quatre escoles del barri. I és una feina conjunta dels claustres de mestres, les AMPA i l’Ajuntament.

Del programa d’auxiliars de conversa. Perquè l’aprenentatge de l’anglès és un dels temes que apareixen constantment a les nostres reunions i volem trobar maneres de millorar-lo.

De les noves tasques de la Comissió per una Escola Inclusiva. Perquè no ens volem fixar tant en els motius sinó en com ho podem fer perquè cap membre de la nostra comunitat pugui sentir-se’n exclòs.

De l’enquesta de voluntaris. Perquè cadascun de nosaltres pot fer coses per aconseguir tirar endavant la feina del dia a dia de l’AMPA. Ben aviat tindrem Jornada de bricolatge i Encants de Tardor.

De novetats a les extraescolars. Activitats que col·laboren, activitats que innoven…

I dels membres de la Junta que arriben i els que se’n van

Només és un dia a l’any. Només un dia.

Assemblea General de l’AMPA
Dijous, 6 de novembre
A les 20:15h en 1a convocatòria
i a les 20:30h en 2a convocatòria

Posted in General

Deixa un comentari