Petits i grans en acció contínua

No ens cansarem de repetir-ho mai dels mais. Gràcies, gràcies, gràcies als que vàreu venir a l’Assemblea, als que volíeu venir però no vàreu poder, als membres de junta que marxen per la feina feta, als que hi entren per la que faran i als que hi són per no perdre l’alegria de la feina feta.

Però la maquinària no s’atura mai. Ja haureu rebut el correu dels Encants de Tardor. Ja són aquí mateix!!! Aquest cap de setmana toca fer endreça.

encants-2014

Que ja la teniu feta? Doncs us proposem anar al teatre. Aquí mateix, a l’Auditori de Les Corts. Les companyies de teatre que formen ACTAC, entre les quals hi ha Lapsus Teatre (el nostre grup de teatre d’adults), us ofereix El cercle de guix caucasià, de Bertolt Brecht. Una aventura on hi veureu aparèixer pares i mares d’ex-alumnes, d’alumnes, monitors i fins i tot una alumna de l’escola. No us el deixeu perdre.

IMG-20141110-WA0002

Potser us animeu i decidiu incorporar-vos al nostre grup. Sereu benvinguts. Com ho han estat les noves incorporacions a la Coral que gaudiran del plaer de cantar a veus.

Que voleu reforçar el català? Des del Consorci per la Normalització Lingüística ens recorden que tenen cursos per a tots vosaltres.

I a més estem actualitzant documents perquè és el que té una Assemblea. Per ara, us hem posat Horaris i preus actualitzats del curs i, a la pàgina de documents, hi trobareu també el Projecte Educatiu del Menjador.

Uff, quanta teca… Molt bon cap de setmana!!!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s