La Festa Major de l’Oriol Canals

Per tal de poder donar cabuda a la gran quantitat de gent i de tant diversos àmbits que vam compartir moments amb l’Oriol, un grup d’amics, companys de professió i la seva família han decidit fer un gran acte d’homenatge que pugui aglutinar al major número de persones de totes les procedències.

L’acte es farà durant tot el dia, el dissabte 18 d’abril de 2015. Hi haurà activitats de molts tipus diversos però en dos espais principals, el barri de Les Corts – plaça Rosés i a les Cotxeres de Sants.

Força a tots/es!!!!

Tothom esta convidat a la FESTA MAJOR DE L’ORIOL!!
Us esperem!

festa major oriol canals

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s