Escola de pares i mares i…passallibres!

Escola de mares i pares. Xerrada

La propera xerrada que ofereix l’escola i l’AMPA serà La prevenció de les relacions abusives, a carrec de la Fundació Vicky Bernadet, el dimercres 11 de NOVEMBRE a les 18:00, amb servei de mainadera. Us animem a assistir-hi. Recordeu que cal confirmar l’assistència a ampalavinia@gmail.com i que és necessari un mínim de 10 persones inscrites.

Aquesta xerrada permet treballar amb la unitat familiar per tal d’incorporar a tots els membres d’una unitat familiar en la reflexió sobre el que significa la violència, sigui quina sigui la seva expressió. Principalment, s’ha de pensar en dues poblacions diana: els pares i mares com a figures protectores dels fill/es i els menors com a possibles receptors de situacions violentes amb més dificultat per comprendre el que està passant.

Screenshot_2015-10-20-07-37-05-1

Passallibres

Ens fa il·lusió explicar-vos una nova proposta on tothom hi pot participar, que es la creació del PASSALLIBRES de la Lavinia. La idea del passa-llibres neix amb el nom de bookcrossing que significa precisament passa-llibres i proposa cedir-los perquè els llegeixin altres persones, i així compartir de forma senzilla i àgil la lectura.

Ens plau comunicar-vos que aquest curs començarem a l’escola el PASSALLIBRES de la Lavinia amb llibres per adults (no importa temàtica ni idioma).

Presentació Passa-llibre Lavinia (OCT 2015)

La idea és senzilla ja que es tracta de tenir un punt d’intercanvi a l’estanteria  PASSALLIBRES situada al vestíbul de l’escola.

Els llibres, que prèviament les famílies hauran cedit per aquest ús, estaran disponibles a l’estanteria i marcats amb el logo PASSALLIBRES LAVINIA per compartir-los i llegir-los.

La filosofia del Passallibres és l’intercanvi sense un control estricte sinó simplement un bon ús i amb la única responsabilitat individual de retornar el llibre escollit un cop llegit. Aquest és el bloc de la iniciativa, on tindreu més informació: passallibreslavinia.blogspot.com

Així doncs us animem a que si teniu  llibres que volgueu compartir el doneu a la Mercè i els utilitzarem per aquesta finalitat.

Esperem començar a principis de novembre així doncs a partir d’avui mateix podeu entregar els llibres a la Mercè.

passallibres_logo

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s