Del Far West a l’Àfrica, animem el Carnestoltes de Les Corts

Com ja vam fer l’any passat, des de l’AMPA de l’Escola Lavínia estem preparant la nostra participació a la rua de Carnestoltes de Les Corts.

El dia i la hora indicats són el 6 de febrer a partir de les 16:30, moment en que la rua començarà a la Plaça Comas, però abans ens caldrà posar fil a l’agulla per tenir llestes les disfresses, assajada la coreografia i decorada la carrossa que ens cedeixen des del Districte.

I es que aquest any la volem fer encara més grossa que el passat, que com podeu veure a les fotos no ens vam quedar curts.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Com moltes i molts de vosaltres ja deveu saber, aquest any deixem enrere el Far West de 2015, quan vam portar la nostra fantàstica tribu Lavinieta a la rua de Carnestoltes de Les Corts, per portar tot el color i el ritme de l’Àfrica als carrers del barri.

El dissabte 30 de gener, a les 11, és el torn dels més manetes i creatius per fer el decorat de la carrossa. Així que us esperem a tots i totes a l’escola.

Arribat el gran dia, el 6 de febrer, hem quedat a l’escola, també a les 11 del matí, per acabar de muntar el decorat, preparar les disfresses i assajar la coreografia. Com que ja ajuntarem una cosa amb l’altra, que tothom porti menjar i beure, que de l’escola ja sortirem ben tips, assajats i disfressats cap a la Plaça Comas.

Per cert, per si voleu anar practicant, aquí us deixem un petit vídeo tutorial que ens ha passat l’equip de mares i pares que estan organitzant el carnestoltes perquè pugueu anar assajant la coreografia.


Us hi esperem a tots i totes!!!

 

Posted in General

One thought on “Del Far West a l’Àfrica, animem el Carnestoltes de Les Corts

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s