Reunió informativa del Casal d’Estiu

Benvolgudes famílies!

Us recordem que el proper dimecres 30 de Març a les 18.00 farem la reunió informativa del casal. En aquesta reunió farem el sorteig d’una setmana de casal gratuïta entre tots els assistents. Així que us animem a que vingueu!
 
Aquest any hi ha un petit canvi i és que tornarem a fer una altra reunió al Juny ja amb les famílies inscrites per tal d’informar de coses més concretes, parlar d’informacions pràctiques i conèixer l’equip que portarà el casal. 
 
Encara que hagueu vingut moltes vegades al casal, us animem a que vingueu igualment a la reunió del dia 30 de Març perquè hi ha alguna novetat que us explicarem i a més a més informarem bé del procés d’inscripció i de la sol·licitud de beques!
 
I recordeu que oferim el servei de maindera gratuït durant la reunió

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s