De colònies en família, animeu-vos

Sortida families Lavinia

Havia estat tota una tradició a l’escola, i des de fa tres anys un grup de pares i mares han tornat a promoure les colònies en família de l’escola Lavínia. Us animeu a participar?

Enguany, aquesta divertida i enriquidora sortida es farà el cap de setmana del 28 i 29 de maig i repetirem al Casal Sant Vicenç, a Arenys de Mar.

La instal·lació es troba a la mateixa població, en un indret  tranquil i amb tots el serveis a prop amb un ampli ventall d’activitats culturals, esportives i ambientals. Podrem gaudir d’un casal del segle XIX amb amplies sales interiors per activitats, assajos i jocs o bé gaudir de l’exterior ja sigui als porxos, patis i piscina situada dins les instal·lacions.

Aquesta casa de colònies disposa d’estació de RENFE i per tant s’hi pot arribar en transport públic.

La idea es trobar-nos dissabte al migdia i dinar junts a la casa amb un pícnic que portem de casa. El sopar de dissabte, i l’esmorzar i dinar de diumenge estan inclosos a l’estada.

Sortida-families-Lavinia

Per a poder fer la reserva de la casa necessitem que totes les famílies interessades féu una paga i senyal de 10€ multiplicat pel nombre de membres de la família que vindreu a la sortida.

El preu de l’estada és de 33 € per persona, infants o adults, i inclou el sopar de dissabte i l’esmorzar i dinar diumenge, així com dormir. Tingueu en compte que el dinar del dissabte el portarem de casa. Més endavant ja us donarem instruccions més detallades. En relació al preu, cal tenir present que per als menors de 3 anys o nens que compleixin els 3 anys durant el 2016, l’estada és gratuïta.

També es planteja la possibilitat de venir un sol dia, dissabte o diumenge. En el cas del diumenge el preu del dinar surt per uns 10 € per persona. Pel cas del dissabte portaríeu un pícnic de casa i només caldria abonar l’ús de les instal·lacions, uns 4,5€. Per als que tingueu previst només venir un sol dia podeu fer la paga i senyal de 10 €, com a reserva per a tota la família.

Us demanem que els que estigueu interessats/des, féu la paga i senyal abans del dia 15 d’abril.

Per a més informació us podeu adreçar a la bústia de l’AMPA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s