Diada de Sant Jordi

Rosa-i-llibre-Sant-Jordi-copia

El proper divendres 22 d’abril celebrarem els Jocs Florals amb l’objectiu, entre d’altres, de fomentar una tradició pròpia i arrelada al país. Aquest certamen literari és obert a totes les famílies. A partir de les 14.15h podreu entrar al pati de l’Escola per gaudir conjuntament de
l’esdeveniment.

Aquest mateix dia l’AMPA organitzarà la parada de llibres de segona mà. Ens podeu portar llibres durant els dies 18 i 19 d’abril, siguin infantils o d’adults (si us plau, que estiguin en bon estat). L’escola farà una primera selecció d’aquells llibres que interessi incorporar a la biblioteca i, els diners recollits amb la venda es destinaran a l’adquisició de llibres nous per a la biblioteca de l’Escola.

Els alumnes de 6è organitzaran una paradeta de roses de llaminadures.A més a més, la Comissió Inclusiva ha preparat enguany, en motiu de la Festa de Sant Jordi, el 23 d’abril, una parada de roses i de llibres de segona mà i una activitat sorpresa a l’Av. Diagonal (entre Gran Via Carles III i Pau Romeva) durant tot el dia.

Us animem, doncs, que, tot passejant, us apropeu a les parades que organitza la comissió de l’AMPA i que gaudiu, un any més, de la diada.

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s