Resum Jornada Esportiva i Agraïments

Des de la Comissió d’esports, volíem agrair al nostre coordinador d’activitats esportives Sergi Albors el seu bon treball perquè malgrat les dificultats climatològiques la Jornada Esportiva tirés endavant i es pogués desenvolupar el dia 20 de Juny com la festa que pretén ser, perquè tots els nens i nenes de l’escola gaudeixin amb l’esport.

Durant les jornades també vam poder dispossar del bar solidari, gràcies a la tasca dels voluntaris. Així mateix agraïm enormement la col·laboració de les entitats com CONSUM i CAVALL FORT, perquè tots els nens tinguessin el seu petit detall.

Comissió Esports.

IMG-20160620-WA0011

2 thoughts on “Resum Jornada Esportiva i Agraïments

  1. Bon dia. La comissió del Bar està una mica decebuda per no constar als agraïments. El 23/6/2016 7:42, ampa lavínia escribió:

    > ampaLavínia posted: “Des de la Comissió d’esports, volíem agrair al nostre > coordinador d’activitats esportives Sergi Albors el seu bon treball perquè > malgrat les dificultats climatològiques la Jornada Esportiva tirés endavant > i es pogués desenvolupar el dia 20 de Juny com la ” >

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s