EDUCAR SENTINT, EDUCAR AMB SENTIT (continuació….)

Som_EE_Triangle_Personalitat_degradado-1024x712
Eduquem sentint? Eduquem amb sentit?  En aquesta xerrada crearem un espai vivencial on reflexionarem sobre conceptes clau de l’Educació Emocional que ens facilitin la convivència amb els nostre fills/es i la gestió de les emocions. Partirem de les claus treballades en la trobada del curs passat (Consciència Emocional – Elecció Personal i Responsabilitat Individual) per continuar aprofundint un l’univers de les emocions.
Dimecres 9 de novembre a les 18 hores (servei d’acollida gratuït)

Xerrada facilitada per SEER (Salut i Educació Emocional)
 
Hi haurà servei d’acollida gratuït per aquelles famílies que ho sol·liciteu amb antelació. Per qüestions organitzatives ens cal saber quants infants hi haurà al servei d’acollida, per això les famílies que necessiteu utilitzar aquest servei ho heu de notificar a la Mercè, per mail o a secretaria. 
Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s