Sorteig de la cistella de Nadal!

1481636050221.jpg

Ja tenim els números de la Cistella de Nadal a la venda.

Aquest any hi ha novetats:
– Cada bitllet consta de 2 números enlloc d’un sol número. El preu continua essent 1€ per bitllet.
– Hi haurà 3 premis!
  * el primer premi constarà de la Cistella Gran i 3 vals per a 3 comerços del barri. I serà el número que coincideixi amb les 3 últimes xifres del número premiat al sorteig de l’ONCE del dia 19 de desembre.
  * el segon i tercer premi, constarà cadascun d’una cistella petita, i dos vals per a dos comerços del barri, i serà el número que coincideixi amb les 3 últimes xifres del número premiat al sorteig de l’ONCE del dia 19 de desembre, sumant 10 (segon premi), i restant 10 (3r premi).
Us recordem (i informem les famílies que sou noves) que la Cistella és una aportació de 9Natural Cuina, que és l’empresa responsable de l’alimentació de l’Escola. I els beneficis que se n’obtinguin, es destinen a la gestió de la Comissió per una Escola Inclusiva.
Per a qualsevol dubte, podeu parlar amb la Mercè.
Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s