“Camí escolar, espai amic”: acte inaugural

L’Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb les entitats i associacions del Barri i les Escoles Barcelona, Lavínia, Les Corts i Duran i Bas, han iniciat el projecte “Camí escolar, espai amic”que vol afavorir els desplaçaments a peu dels nens i les nenes des de casa a l’escola, potenciant la seva autonomia personal, la responsabilitat i el civisme de la ciutadania. Es tracta d’un recurs educatiu i una iniciativa destinada a impulsar la recuperació de l’espai públic com espai de relació i convivència i com una manera innovadora i participativa d’abordar l’educació per a la mobilitat dels infants i adults.  “El Camí escolar, espai amic” és un projecte participatiu que només serà possible amb el compromís de l’escola, el professorat, l’AMPA, les famílies, la xarxa associativa i comercial del barri, l’Institut Municipal d’Educació (IMEB) , la Guàrdia Urbana i el Districte , que és qui coordina tot el procés.

El proper dia 27 d’octubre a partir de les 16h a la Plaça de Sol de Baix es farà l’acte d’inauguració del Camí Escolar.

Hi haurà diverses activitats:

– Taller de xapes (Plaça de Sol de Baix).
– Joc de la canicada (Plaça de Sol de Baix).
– Rua amb tabalers (cap al Parc de les Infantes).
– Parlaments (Parc de les Infantes).
– Xocolatada (Parc de les Infantes).

Us hi esperem!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s