Dinofesta de P4

Ja és tradició de l’escola la Festa de Benvinguda que preparen les famílies dels alumnes de P4 als alumnes de P3. I aquest any han fet un salt al passat i han preparat la  Dinofesta, plena de Dracs (P4) i de Dinosaures (P3).

A través d’un portal del temps situat a l’entrada, el pati de l’escola es va “teletransportat” a la prehistòria:  Lianes, dinosaures, ous de dinosaures i, fins i tot, un petit volcà van decorar l’esdeveniment.

El grup d’animació Grimpallunes va amenitzar la celebració i  després de ballar, tothom va poder gaudir del fantàstic esmorzar que van preparar les famílies de P4.

Com a record, els  Dracs (P4) van donar un regal de benvinguda als Dinosaures (P3): una titella de mà en forma de Dinosaure que havien preparat a classe.  I ho van fer a través d’una passarel·la amb photocall inclòs.

DinoFesta
Fotos: Gabriel Sendra (pare de P4)

 

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s