PROPER CROS – 4 de març

Des de l’Ampa us informem sobre la nova activitat esportiva en la que participem: córrer un Cros! Es tracta de participar en el Cros de Ciutat Vella, que es realitzarà el proper diumenge 4 de març.

Ja hem participat al cros de Les Corts i al cros de l’Eixample, i cada vegada som més els inscrits. Feu córrer la veu entre els companys/es de classe (des de P3 a 6è). A veure si obtenim un nou record de participació.

És una cursa organitzada pel CEEB (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona) on es delimita la distància segons l’edat de cada participant.

Per poder participar a la cursa des de l’Ampa us tramitarem la llicència corresponent (lligada a una assegurança). El cost d’aquesta activitat és el següent:

  • Participants nascuts de l’any 2000 al 2009: quota de participació cros 5,50€ + assegurança obligatòria 3,30€ = 8,80€
  • Participants nascuts l’any any 2010, 2011 i posteriors: quota de participació cros 5,50€ + assegurança obligatòria 1,1€ = 6,60€

Si feu la inscripció per un sol Cros, aquest mateix pagament us serveix per córrer la resta que queden fins el final de temporada.

Els alumnes inscrits a les activitats de fútbol/bàsquet (1er i 2on), fútbol (3er i 4art) i bàsquet (3er i 4art) ja tenen pagada la mutualitat, per la qual cosa només haurien de pagar la quota de participació del Cros de 5,50€

Si esteu interessats en participar heu d’enviar un mail a l’Ampa abans del dimecres 28 de febrer (ampalavinia@gmail.com). Divendres 2 de març us farem l’entrega dels dorsals per a participar.

HORARIS DE LA CURSA SEGONS DATA DE NAIXEMENT:

http://www.elconsell.cat/elconsell/ceeb/images/Esports_Individuals/Atletisme_Cros/Horaris_CROS1718.pdf

Les dates de les properes curses són:

  • Cros de Nou Barris 15/04/2018
  • Cros de Sant Andreu (data a determinar, serà al maig del 2018)
  • Cloenda Cros i cursa SUMA’T (27/05/2018)

Esperem  que us animeu!!!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s