XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Per primer any a l’escola, us proposem una manera “dolça i senzilla” d’aconseguir fons per al Laboratori de recerca del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Cada any es diagnostiquen uns 1.200 nous casos de càncer infantil a tot Espanya, més de 200 a Catalunya.

El càncer infantil és molt diferent del d’adults. No es pot prevenir i la recerca és l’única via per avançar. Gràcies a la recerca, actualment es curen un 80% dels casos, però per a molts nens i nenes la medicina encara no té cap solució. El 20% dels infants afectats no supera la malaltia. Un nen no és un adult petit. Necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia, però no és rendible desenvolupar. La immensa majoria dels recursos públics i privats que es destinen a la investigació del càncer se centren en el càncer d’adults, mentre que els nens són els grans oblidats.

L’Hospital Sant Joan de Déu disposa d’un laboratori d’investigació del càncer infantil, format per un equip de més de 30 professionals. Més del 70% del seu pressupost prové de les donacions privades d’entitats i persones solidàries que el fan possible.

El dia 15 de febrer és el DIA INTERNACIONAL DEL CÀNCER INFANTIL i serà el dia que farem a les 15:30 hores al pati de l’escola la xocolatada solidària amb la qual alumnes del centre, familiars i la comunitat educativa compartirem un berenar solidari i contribuirem a fer que la investigació continuï endavant. Uns dies abans a la secretaria de l’AFA es vendran tiquets anticipats per aquelles famílies que vulguin participar.

L’import obtingut es destinarà íntegrament a aquesta causa.

Esperem comptar amb vosaltres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s