Renovem els patis entre tots i totes?

Tenim ganes de canviar els nostres patis! Volem color, més plantes i noves opcions lúdiques. Ens hi ajudeu? Us esperem a la primera jornada de treball comunitari el proper dissabte, 4 de maig de 10 a 14h! Anoteu-ho a l’agenda!

Tot aquest procés de canvis va acompanyat d’una reflexió pedagògica que consisteix en vestir pedagògicament l’espai exterior, oferint més propostes de joc i més reptes motrius.
TENIM GANES DE COMPARTIR AQUEST PROJECTE AMB VOSALTRES!!!
1.En què consistirà?
En una trobada a l’escola amb tots/es els adults (mares, pares, tietes, tiets, avis, avies..) que pugueu i tingueu ganes de col·laborar un dissabte al matí per fer bricolatge, pintar, plantar, altres tasques…. i sobretot els i les alumnes de l’escola.
2. Què farem?
  • Crear un espai de lectura al pati inferior i al terrat
  • Pintar jocs a terra i parets de pissarra
  • Crear plafons de transvasaments
  • Posar jardineres i plantar
  • I moltes altres coses….
  • Tot amenitzat amb un pica-pica al migdia.

3. Com ho farem?

Ens trobarem tots i totes dissabte 4 de maig a les 10h a l’escola (equip educatiu, monitors i monitores i famílies de l’escola que pugueu). Un cop repartides les tasques ens posarem a fer feina.
A més a més, s’organitzaran dues jornades prèvies al gran dia de renovació per preparar-ho tot: dimarts 30 d’abril i divendres 3 de maig de 16:00 a 20:00h per tal de polir parets i palets de fusta, preparar jardineres de fusta del pati i disseny de pintura (3 de maig).
4.Quan acabarem?
Tenim previst que s’acabi cap al migdia, un cop s’hagin fet totes les tasques, recollit i netejat i que quedi tot a punt per a que el dilluns quan arribin els infants a l’escola es trobin una gran sorpresa.
5. I ara, com ens organitzem?
Trobareu un plafó a l’entrada de l’escola amb totes les tasques que s’han de realitzar i eines i material que s’han de portar (pinzells, tornavisos, martells, polidores, pales, pics, serres, i/o allò que considereu que ens pot ser útil). Les famílies que puguin aconseguir palets de fusta i pneumàtics ens els poden fer arribar a l’escola a partir del dia 30 d’abril.

Els que vulgueu participar us podreu anar apuntant en les diferents tasques que s’han de fer.

Entre tots/es farem més nostra l’escola i posarem el pati de Lavinia ben guapo!!!
Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s