Cros 19-20

cros
Us informem de l’activitat del Cros, que es composa d’un calendari de 8 curses, podent anar només a les que cadascú vulgui/pugui.  Es una sèrie de curses organitzades pel CEEB (Consell de l’Esport Escolar de Barcelona) on es delimita la distància segons l’edat de cada participant.
Per poder participar a qualsevol cursa, des de l’AFA us tramitarem la llicència corresponent (lligada amb una assegurança). Si voleu fer la inscripció pel vostre compte, també ho podeu fer (mireu la Normativa-CROS-19-20).
El cost d’aquesta activitat es el següent:
  • Quota de participació a tots els Cros 12€ + assegurança obligatòria 4€ = 16€
  • Quota de participació a un únic Cros 6€ + assegurança obligatòria 4€ = 10€

Participants nascuts any 2012, 2013 i posteriors:

  • Quota de participació Cros 12€ + assegurança obligatòria 1,5€ = 13,5€
  • Quota de participació a un únic Cros 6€ + assegurança obligatòria 1,5€ = 7,5€

Els alumnes inscrits a les activitats de futbol/basquet/volei (només pels cursos de 1er i 2on), futbol (3er, 4art, 5è i 6è) i bàsquet (3er, 4art, 5è i 6è) ja tenen pagada la assegurança obligatòria, per la qual cosa només haurien de pagar la quota de participació del Cros.

 Podeu consultar el cartell amb el llistat de dates (i horaris) dels Cros, i la Normativa.

El 1er Cros el dia 17 de novembre, el Cros escolar de Sant Martí (Pista Atletisme CEM La Mar Bella i Parc del Poblenou). Aviseu al Nacho per fer la inscripció del vostre fill/a.

NOVETAT!!! Per qui vulgui, aquesta temporada tindrem la samarreta de Cros de Lavinia! El preu es de 10 euros, i es una samarreta tècnica on darrera marcarem el nom de “LAVINIA”. Així tindrem una samarreta per aquesta activitat tal i com tenen els equips de futbol sala i bàsquet de l’Escola. Aquesta setmana tindreu a la vostra disposició una mostra de talles (de diferents colors, no feu cas d’aquest tema) que el proveïdor ens deixa perquè escollim la talla per cada corredor. Divendres 25 d’octubre farem la comanda per mirar de tenir-les preparades pel 1er Cros, el 17 de novembre.

Esperem que us animeu!!!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s