Xocolata solidària de l’escola: 549,20€ per a la investigació del Càncer Infantil

Després d’endolcir-nos els llavis, podem felicitar-nos pels resultats de la Xocolatada solidària de divendres 14 de febrer, on es van recaptar un total de 549,20€.

Els 295€ recaptats de la venda de tiquets aniran íntegrament a la investigació del Càncer Infantil, ja que tothom hi va posar de la seva part per no afegir costos a la organització de la xocolatada.

Gràcies a l’empenta de les famílies voluntàries, a la col·laboració desinteressada de pastisseries i forns del barri, així com a la feina de les cuineres de l’escola -que van preparar una deliciosa xocolata- , tot va sortir rodó.

Cal destacar altres iniciatives, com les famílies de P4 que van decidir a organitzar un punt de pinta cares.

També es van recaptar 254,20€ de la venda de polseres Candela i caramels solidaris.

En total l’Escola Lavínia ha recaptat 549,20 € que es destinaran a projectes pioners en el diagnòstic i tractament contra el càncer infantil.

Volem agrair a totes les persones participants el seu compromís, sobretot a les entitats patrocinadores: Naturalcuina, Celiadictos, Pastisseries Jaume Boages i Divines Temptacions. També es vol reconèixer la feina de les famílies voluntàries que van ajudar amb la xocolatada, el pinta cares i la paradeta de caramels i pulseres. I per descomptat, a totes les persones que van aportar un donatiu pel Càncer Infantil.

Va ser una jornada festiva i solidària… i molt dolça!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s