Comunicat AFA Lavínia

Benvolgudes famílies,

Esperem que estigueu bé de salut i amb ànims i força per seguir endavant. De ben segur que ens en sortirem i tornarem a veure els carrers i les aules plens de nens i de nenes ben aviat! Així ho esperem. Qualsevol família que tingui alguna inquietud o tema a plantejar-nos, pot enviar-nos un mail a afaescolalavinia@gmail.com i en la mesura de les nostres possibilitats intentarem donar resposta a les vostres propostes.

Amb el present comunicat us volem informar també de les mesures de caràcter econòmic que hem adoptat en relació als rebuts de març i abril:

MES DE MARÇ

  • Servei de menjador escolar: es farà un abonament de la quota del menjador que es va cobrar el mes de març al rebut del mes d’abril , ajustant-la als primers 12 dies de març de servei prestat.
  • Activitats extraescolars (piscina, escacs, música, creative technoloy, teatre i taller d’expressió, esports –futbol, bàsquet, volei) i Tallers, Aula d’Estudi i Acollida: es farà un abonament del 50% de la quota del mes de març al rebut del mes d’abril.
  • Ús esporàdic de Tallers, Aula d’Estudi i Acollida: atès que l’ús esporàdic es factura a mes vençut, només es computarà en el rebut del mes d’abril els serveis prestats esporàdicament durant el mes de març (fins a 12 de març).

MES D’ABRIL

  • Servei de menjador escolar: la quota d’abril es cobrarà, si s’escau, a posteriori, quan tinguem constància dels dies en què s’ha prestat efectivament el servei.
  • Activitats extraescolars (piscina, escacs, música, creative technoloy, teatre i taller d’expressió, esports –futbol, bàsquet, volei) i Tallers, Aula d’Estudi i Acollida: les quotes d’abril es cobraran, si s’escau, a posteriori, de manera proporcional a la data en què s’hagin pogut reiniciar les activitats.
  • Quota general AFA: com sabeu aquesta quota s’aprova cada any per l’Assemblea General i no està vinculada a una despesa mensual, sinó que incorpora, entre d’altres, les despeses estructurals de tot el curs acadèmic. És per això que es manté, ja que a data d’avui és complicat poder saber en quina proporció aquestes despeses es veuran reduïdes en motiu d’aquesta crisi.
  • Colònies de 6è: es girarà rebut. L’Escola preveu que els dies no gaudits de colònies siguin compensats amb una sortida a la mateixa casa de colònies durant el mes de juny
  • Colònies de 5è: es girarà rebut. L’Escola preveu que les colònies de 5è es puguin realitzar durant el mes de juny.
  • Colònies de P-3, P-4 i P-5: de moment, no es girarà rebut. L’Escola veu possible que s’hagin d’anul·lar en funció del moment en què es produeixi la tornada a l’escola.

Des de l’AFA de l’Escola Lavínia us animem a seguir lluitant, ara des de casa i més que mai, pel futur de les nostres filles i fills, amb amor i comprensió. Només juntes i junts, i amb una societat amb formació i amb valors, aconseguirem assolir els reptes que tenim per davant.

Us seguirem informant, cuideu-vos molt!

AFA Escola Lavínia

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s