Dijous 10 de desembre tenim Assemblea General de l’AFA Lavínia virtual!

Ja tenim data per l’Assemblea General de l’AFA Lavínia. Serà el proper dijous 10 de desembre, a les 21.30 hores, per videoconferència. L’ordre del dia s’ha remès per correu electrònic als socis i sòcies de l’AFA

Veu i vot

A les Assemblees qualsevol soci o sòcia de l’AFA hi té veu i vot per igual. Degut a la virtualitat de l’Assamblea d’enguany és important que, en cas que hi vulgueu assistir, ho confirmeu amb un correu a afalavinia@gmail.com abans del dia 8 de desembre de 2020 per tal que se us pugui facilitar l’enllaç per la videoconferència i fer la inscripció. 

Us hi esperem!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s