Xocolatada solidària: muntem un bon cacau!

Benvolgudes famílies,

Un any més l’AFA Escola Lavínia ens hem inscrit a participar a la Xocolatada Solidària en motiu del Dia Internacional del càncer infantil (15 de febrer) i amb la finalitat de recaptar fons per al laboratori d’investigació de càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Aquest any, degut a la pandèmia, celebrarem la xocolatada de manera diferent, comptant amb la col·laboració de l’Escola, l’AFA, Nestlé, Bon Preu Esclat i Pressing.

El pròxim dimecres 24 de febrer els alumnes de 5è repartiran un berenar solidari als diferents grups. El berenar (suc, xocolatina i croissant petit o magdalena, tot en envàs individual) respecta al·lèrgies i intoleràncies, compleix amb les mesures Covid, i es repartirà a l’escola abans de la sortida però s’haurà de menjar fora del recinte escolar.

Alhora, els alumnes encarregats del repartiment faran una breu explicació per sensibilitzar i conscienciar sobre la importància de la recerca, per a que un dia tots els infants i adolescents amb càncer es puguin curar.

L’objectiu d’aquest berenar solidari és conscienciar a les famílies de l’escola i recaptar fons amb els donatius que ja podeu fer mitjançant qualsevol de les següents opcions:

*Amb Targeta, Paypal, rebut o transferència on-line, a través de la web indicant el CODI D’INSCRIPCIÓ 1394 (corresponent a l’AFA Escola Lavínia), per a que es pugui comptabilitzar tota la nostra recaptació .
* A través de Bizum: 635.57.70.36
* En efectiu, a la guardiola disponible a la parada solidària que posarem el divendres 26 de febrer a la Plaça del Sol de Baix, davant de l’Escola, i on també es vendran rajoles de xocolata i xocolatines.

Tot el que es recapti mitjançant les opcions 2) i 3) fins el dia 26 s’ingressarà per transferència bancaria i amb el codi d’inscripció esmentat al nº de compte de l’Obra Social Sant Joan de Déu per al Laboratori de recerca de càncer infantil de l’Hospital.

El càncer del desenvolupament, que és imprevisible i aleatori, és diferent al càncer d’adults i pràcticament no s’investiga perquè no és rentable i perquè la immensa majoria de recursos públics i privats es centren en el càncer d’adults. Amb la vostra donació s’aconseguirà millorar els tractaments del càncer infantil, curar millor i amb menys seqüeles els càncers que avui tenen cura i crear nous tractaments per a aquells que encara no la tenen.

Moltes gràcies!

MUNTAREM UN BON CACAU!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s