Deixem petjada, el casal d’estiu 2021

Des del passat 26 d’abril i fins al proper 21 de maig estan obertes les inscripcions online pel casal d’estiu 2021! Tot l’alumnat (de P3 fins a 6è) pot inscriure’s per setmanes al casal, que engegarà el 28 de juny i s’allargarà fins al 30 de juliol. També hi haurà opció de fer casal del 6 al 10 de setembre.

Un cop més, l’Esguard s’encarrega d’organitzar el Casal d’estiu de Lavínia. Sobre la temàtica d’enguany, expliquen:

Aquest estiu volem explorar la diversitat, un concepte molt ampli que engloba la complexitat de les diferents maneres de ser i estar en el món. Volem viure la diversitat com una font d’enriquiment i aprenentatge que ens permeti trencar barreres i ampliar la nostra visió del món. A més, també volem posar la mirada en el món animal i vegetal que ens envolta. Què és una cultura? Quines coneixem? Com són les nostres famílies? Com sóc i quins són els meus límits? Què és la biodiversitat? Com podem viure de manera més conscient i respectuosa amb l’entorn? Què sentim i com escoltem i respectem els sentiments i emocions de les altres persones? Aquestes preguntes seran la guia de les nostres activitats. Descobrim, aprenem, compartim!

Trobareu més informació i podreu fer les inscripcions online des d’aquest web: https://lesguardcoop.cat/project/casals-destiu/.

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s