Primera junta del curs… i presencial!

Aquest dimecres 22 de setembre a les 21:30 h l’AFA Lavínia oficialitza que el nou curs 2021-22 s’ha posat en marxa, i ho fa amb la primera junta del curs que a més a més… serà presencial! Ningú es pensava al febrer de 2020 que aquella era la darrera reunió física que faríem en mooolt de temps. Aquest dimecres serà un gran moment per tornar-nos a veure les cares més enllà de la pantalla, i després de tants mesos de juntes virtuals.

L’inici de curs també és un bon moment per sumar-se i participar activament de l’AFA, tant per les famílies que acaben d’arribar a l’escola (benvingudes!) com per les que ja fa anys que en formen part. Per això us recordem que a les juntes mensuals qualsevol família de l’AFA hi pot participar donant la seva opinió sobre els temes que es tractin, i pot fer noves propostes. En aquest enllaç trobareu més informació sobre les juntes, assamblees, etc. Les circumstàncies que ens ha tocat viure potser farà que durant un temps alternen el mon virtual i el real en les reunions de l’AFA: anirem informant en cada cas.

Aquest inici de curs també és un bon moment per unir-se a qualsevol de les comissions que vetllen pel bon funcionament: la comissió econòmica i de personal adults i participació, comunicació i tecnologia, menjador, escola nclusiva, piscina, esports, monitors, música, teatre, escacs, per una escola pública de qualitat, comissió de bar, comissió sostenibilitat i camí escolar, escola Nova XXI… petits grups de treball per fer més eficient la tasca de l’AFA. Podeu saber-ne més en aquest enllaç.

Engeguem així el nou curs recordant-nos el més important… TOTS SOM AFA!

Fins dimecres!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s