El 12 de març defensem el català a les escoles

Des de la Plataforma 1 d’octubre de Les Corts i altres entitats de Sants ens conviden a sumar-nos a la manifestació del proper dissabte 12/3/22 en defensa de la llengua catalana a les escoles. L’objectiu principal de la manifestació és la protesta pel tractament que rep la Llengua Catalana i el fet que els jutges vulguin imposar-se al criteri de professionals i polítics que malden per la protecció de la nostra Llengua. El model d’escola catalana està provat i és útil com a garant d’aconseguir fer possible a tot un poble el coneixement de la Llengua Catalana.

Serà dissabte 12 de març de 2022 a les 11 h del matí, i el recorregut anirà des de la plaça de Can Rosés a les Corts fins a la placeta Ramon Torres Casanova a Sants.

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s