L’aFFaC ens proposa noves formacions sobre criança positiva

Les Associacions Federades de Famílies i Alumnes de Catalunya (aFFac) engega un nou curs escolar oferint-nos noves formacions gratuïtes dins la línia formativa de criança positiva. Estan destinades sobretot a les famílies de totes les etapes educatives, i tenen un format webinar (online) per facilitar-nos l’assistència des d’allà on siguem.

Per Infantil i Primària, destaquem les formacions de Masculintats noves, alternatives i dissdents. D’on venim i a on volem anar els homes? que se celebrarà el 26 d’octubre a les 17:30 h. i Educar els fills i filles per detectar fake news, que serà el 3 de novembre a les 17:30 h. N’hi ha més, i les podeu consultar en aquest enllaç.

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s