Obertes les inscripcions al Casal i a les colònies d’estiu!

De la mà de l’Aimar, aquest any al Casal coneixerem diferents oficis que les persones del nostre entorn fan. Vindran a visitar-nos personatges especialitzats que, setmana rere setmana, ens ensenyaran de manera vivencial com fan servir els seus coneixements i habilitats en el seu dia a dia. Experimentarem i jugarem de moltes maneres per descobrir, encuriosir-nos, aprendre i imaginar cada un dels oficis. Us animeu?

Tota la informació sobre el casal d’estiu i l’accés a l’aplicatiu per inscriure-us són a la web de l’Esguard, a l’apartat de la nostra escola: https://lesguardcoop.cat/casal/casal-destiu-escola-lavinia/

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al correu casalavinia@lesguardcoop.cat o el telèfon 613 018 942 de dilluns a divendres, en horari de 10:00 a 14:00.

Tornen les colònies d’estiu!

Després de tres anys d’aturada, l’Esguard repren el projecte de colònies per a infants de 3r a 6è de Primària. Se celebraran del 2 al 8 de juliol a Les Obagues (Lleida). Tota la informació la trobareu a: https://lesguardcoop.cat/project/colonies-destiu/.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s