Que bé ens ho vam passar!

Qui ho anava a dir! Després de revisar més de 10 previsions de temps, i totes amb auguris de pluja, el passat diumenge 14 de maig la tan esperada pluja ens va fer una treva i vam poder gaudir un any més de la 🌼FESTA DE LA PRIMAVERA🌸.

El matí va començar amb els clàssics encants on es van vendre i reaprofitar aquelles joguines i roba que teníem per casa agafant pols, en paral·lel es va donar el tret de sortida a les partides d’escacs♟ i de ping-pong🏓, i no només pels infants, els adults també vau demostrar uns precisos moviments de canell.

Ens vam pintar les cares, i es van organitzar diferents tallers plàstics. I quan començava a ser l’hora de dinar vam prendre una mica de picoteo del nostre magnífic bar mentre les nostres xefs ens preparaven una botifarrada amb mongetes dignes d’alguna estrella Michelin🍽.

De veritat, gràcies a tots els voluntaris i voluntàries que doneu un cop de mà any rere any, un aplaudiment!!! 👏👏👏

Com ja sabeu, tota la recaptació d’aquesta jornada tan especial es destina exclusivament cap a l’Escola Inclusiva, aquest any, tot i les amenaces de pluja, vam aconseguir 1033.37 €. 💓👏

Gràcies a tothom, ens retrobem a la propera!

Posted in General

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s